Υλικά:
30ml – 45ml Σιρόπι Μέντα
30ml χυμό λεμόνι
2 πιτσιλιές μαύρης σοκολάτας
2-3 κόκκους πιπεριού
250ml ανθρακούχο νερό (σόδα)
Τρόπος παρασκευής:
1. Γεμίζουμε το ποτήρι με πάγο.
2. Ρίχνουμε τα υλικά σε ένα shaker και συμπληρώνουμε με πάγο (ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΑΝΘΡΑΚΟΥΧΟ ΝΕΡΟ).
3. Ανακινήστε καλά για 1 δευτερόλεπτο.
4. Ρίχνουμε στο ποτήρι και το γεμίζουμε με ανθρακούχο νερό.
5. Γαρνίρουμε με 2-3 κόκκους πιπεριού/θυμάρι/σοκολάτα, αποξηραμένο λεμόνι ή πορτοκάλι.