Υλικά:
30ml – 45ml Πουρέ Φρούτα του πάθους
30ml χυμό λεμόνι
1 φύλλο πελαργόνιο (γεράνιο)
250ml ανθρακούχο νερό (σόδα)
Τρόπος παρασκευής:
1. Γεμίζουμε το ποτήρι με πάγο.
2. Ρίχνουμε τα υλικά σε ένα shaker και συμπληρώνουμε με πάγο (ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΑΝΘΡΑΚΟΥΧΟ ΝΕΡΟ).
3. Ανακινήστε καλά για 10 δευτερόλεπτα.
4. Ρίχνουμε στο ποτήρι και το γεμίζουμε με ανθρακούχο νερό.
5. Γαρνίρουμε με αποξηραμένο/φρέσκο λεμόνι, φράουλα, κλαδί μέντας.